WELCOME TO
MYCONIAN GLYFADA

Σκοπός μας να μεταμορφώσουμε την ξεχωριστή σας ημέρα σε κάτι φαντασμαγορικό.

Στόχος μας, να σχεδιάσουμε ένα event υψηλής αισθητικής με την τελευταία τάση του outdoor design και να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα υπερέχει κατά πολύ των προσδοκιών σας.

Η επιλογή των υλικών που αποκλειστικά κατασκευάζουμε,θα σας δώσει αυτή την tailor – made εμπειρία που πάντα ονειρευόσασταν και θα κάνει το event σας να ξεχωρίσει.

Family

Το Myconian Glyfada δημιουργήθηκε από οικογένεια και συμπεριφέρεται σαν οικογένεια στην καθημερινότητα. Όταν γεμίζει ένα σπίτι, μία εκκλησία, ένας κήπος με αστεία, γέλιο και αγάπη, τότε δημιουργούνται οι πιο όμορφες αναμνήσεις. Πιστεύουμε στη συγκέντρωση της οικογένειας σε κάθε γιορτή και όχι μόνο. Αυτός είναι ο λόγος που θα μας τιμήσει να είμαστε μαζί σας, τη στιγμή που θα γίνει η συνένωση της δικής σας οικογένειας.

Innovation

Δημιουργούμε μοναδικά και πρωτότυπα state-of-art project που ενσωματώνουν τις δικές σας ιστορίες αγάπης, με πινελιές από το δικό σας ξεχωριστό στυλ, υλοποιώντας την εκδήλωση του πιο υπέροχου ονείρου σας.

Respectfulness

Η αντιμετώπιση όλων των ανθρώπων με σεβασμό είναι πολύ σημαντική για εμάς. Εκτιμούμε τις σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει με την οικογένειά σας και τους φίλους σας και αγκαλιάζουμε το ταλέντο και την προσωπικότητα του καθενός.

Customer Care

Πιστεύουμε στο να δίνουμε στους πελάτες μας την προσοχή που τους αξίζει. Είστε η προτεραιότητα μας και σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να το αισθανθείτε και εσείς μέσα από την ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών και την εμπειρία εξυπηρέτησης που σας προσφέρουμε.

Αmusement

Η διασκέδαση την ημέρα του event σας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Θα διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια και θα δημιουργήσουμε όλες τις προδιαγραφές προκειμένου η ατμόσφαιρα να είναι χαλαρή, ανάλαφρη, συναρπαστική και γεμάτη χαμόγελα, ταξιδεύοντας σας σε μία «θάλασσα» χαράς και γλεντιού, ενισχύοντας τις σχέσεις με τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν σημασίας για εσάς.

We are proud to planning Dreams for...

{yn}
{yl}
{on}
{ol}
{dn}
{dl}
{hnn}
{hl}
{mnn}
{ml}
{snn}
{sl}

Our Vision

Στο Myconian Glyfada ξεπερνάμε με κάθε νέο project, όλα τα στερεότυπα, δημιουργώντας νέες καινοτόμες τάσεις στην μόδα, εκφράζοντας μέσα από την δουλειά μας τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.

Με έναν μοναδικό τρόπο, κάθε project μας, καθιστάται διαχρονικό αλλά και ταυτόχρονα τόσο δικό σας.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το παρόν στα event που σχεδιάζονται από εμάς, είναι το μέλλον του ανταγωνισμού!

"Make it your goal to create a marriage that feels like the safest place on earth"

Points of Success

Professionalism

Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, μας κάνει να δίνουμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα ζητήματα.

Personalization

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καινοτόμα state-of-art events εμπνευσμένα από την δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα.

International Presence

Η μεγάλη μας εξειδίκευση στο event-planning μας καθιστά την πρώτη επιλογή ακόμα και για ζευγάρια με διαφορετική κουλτούρα που κατοικούν στο εξωτερικό όπως Αίγυπτο, Λίβανο, USA , Αγγλία, κ.α.

Coordination

Φροντίζουμε για όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες και συντονίζουμε όλο το διαδικαστικό κομμάτι του event σας, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία, σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Outfit Design

Ειδικά για την βάπτιση, προσφέρουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και το Outfit του μικρού σας άγγελου από Boho Chic, Bohemian έως Elegant Minimalist style, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από εμάς.

Feel Free

Όποιο μέρος της Ελλάδας και αν έχετε επιλέξει για την ξεχωριστή σας ημέρα, από το αστικό κέντρο μιας πόλης έως το πιο ακριτικό νησί, θα είμαστε δίπλα σας και θα ακολουθήσουμε την επιλογή σας.

Events Gallery

Reach us

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε για την δική σας ξεχωριστή στιγμή.

Δώστε την δυνατότητα στον εαυτό σας, να περιηγηθεί με τις αισθήσεις του σε μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων και με την καθοδήγησή μας, να ζωντανέψει στα μάτια σας, αυτό που έχετε ονειρευτεί.

Contact us

...let's make your dreams come true!!!

    CONTACT

    Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
    +30 210 89 85 277
    info@myconian.com.gr

    STAY IN TOUCH